Ingredients:
* 2 red peppers
* 2 green peppers
* 1 orange pepper
* 4 salmon fillets ( 150 gr each )
* 2 garlic gloves
* half a red onion
* 150 ml balsamic vinegar
* 100 ml olive oil
* Salt and pepper
* Fresh dill, basil, chevril, coriander
Way to make it:
1. Halve and deseed the peppers, place on baking tray and drizzle with olive oil. Roast in hot oven until golden on top. Remove from oven, place in a bowl and cover.
2. Place the seasoned salmon in a preheated pan wih a little oil and put in the oven for about 5 minutes at 200'C.
3. For the marinade, chop the garlic, onion and herbs. Place in a bowl with the oil, vinegar and some salt and pepper.
4. De-skin and slice the peppers into stripsand place in the marinade for 5 minutes.
5. Arrange the peppers on a plate with a little of the marinade and place the salmon on top.
6. Garnish with fresh basil leaves.
=============================================================
Fillet ikan salmon panggang
Bahan-bahan:
* 2 paprika merah
* 2 paprika hijau
* 1 paprika kuning
* 4 fillet ikan salmon( 150 gr masing-masing)
* 2 siung bawang putih
* separuh bawang merah
* 150 ml cuka balsamic
* 100 ml minyak zaitun
* Garam dan merica
* Dill, basil, chevril, ketumbar
Cara membuat:
1. Belah dua dan potong paprika, tempatkan pada loyang dan perciki minya zaitunk. Oven dengan suhu panas sampai atasnya berwarna kecoklatan . Keluarkan dari oven, masukkan dalam mangkok dan tutup.
2. Masukkan ikan salmon yang dibumbui dalam loyang tahan panas dengan sedikit minyak dan masukkan dalam oven 5 menit pada 200'C.
3. Untuk bumbu pencelup, bawang putih cincang, bawang dan bumbu-bumbu. Tempatkan di sebuah mangkok dengan minyak, cuka, sedikit garam dan lada.
4. Kupas dan iris paprika masukkan dalam wadah dan campur dengan bumbu perendam, diamkan selama 5 menit.
5. Susun paprika diatas piring dengan sedikit bumbu perendam dan letakkan ikan salmon diatasnya.
6. Hias dengan daun basil. Sajikan.
* 2 red peppers
* 2 green peppers
* 1 orange pepper
* 4 salmon fillets ( 150 gr each )
* 2 garlic gloves
* half a red onion
* 150 ml balsamic vinegar
* 100 ml olive oil
* Salt and pepper
* Fresh dill, basil, chevril, coriander
Way to make it:
1. Halve and deseed the peppers, place on baking tray and drizzle with olive oil. Roast in hot oven until golden on top. Remove from oven, place in a bowl and cover.
2. Place the seasoned salmon in a preheated pan wih a little oil and put in the oven for about 5 minutes at 200'C.
3. For the marinade, chop the garlic, onion and herbs. Place in a bowl with the oil, vinegar and some salt and pepper.
4. De-skin and slice the peppers into stripsand place in the marinade for 5 minutes.
5. Arrange the peppers on a plate with a little of the marinade and place the salmon on top.
6. Garnish with fresh basil leaves.
=============================================================
Fillet ikan salmon panggang
Bahan-bahan:
* 2 paprika merah
* 2 paprika hijau
* 1 paprika kuning
* 4 fillet ikan salmon( 150 gr masing-masing)
* 2 siung bawang putih
* separuh bawang merah
* 150 ml cuka balsamic
* 100 ml minyak zaitun
* Garam dan merica
* Dill, basil, chevril, ketumbar
Cara membuat:
1. Belah dua dan potong paprika, tempatkan pada loyang dan perciki minya zaitunk. Oven dengan suhu panas sampai atasnya berwarna kecoklatan . Keluarkan dari oven, masukkan dalam mangkok dan tutup.
2. Masukkan ikan salmon yang dibumbui dalam loyang tahan panas dengan sedikit minyak dan masukkan dalam oven 5 menit pada 200'C.
3. Untuk bumbu pencelup, bawang putih cincang, bawang dan bumbu-bumbu. Tempatkan di sebuah mangkok dengan minyak, cuka, sedikit garam dan lada.
4. Kupas dan iris paprika masukkan dalam wadah dan campur dengan bumbu perendam, diamkan selama 5 menit.
5. Susun paprika diatas piring dengan sedikit bumbu perendam dan letakkan ikan salmon diatasnya.
6. Hias dengan daun basil. Sajikan.
0 comments:
Post a Comment